Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، آکادمی پورناظری با مدیریت تهمورث و سهراب پورناظری،  یکی از آموزشگاه‌هایی است که هنرجویان را به صورت تخصصی آموزش می‌دهد.

در این آموزشگاه، هنرجویان نه‌تنها از ابتدا با اصول فنی و نوینِ موسیقی آشنا شده و آن را به شکلی صحیح فرامی‌گیرند که در کنارِ آن، در صورت بروزِ توانایی‌های خویش برای اجرای صحنه‌ای نیز انتخاب شده و می‌توانند فعالیت حرفه‌ای موسیقی را در این محیط آغاز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیان بابازاده، یکی از هنرجویان آکادمی پورناظری است که در بخش آواز این آموزشگاه برگزیده شده است. این خواننده جوان ابتدا درباره چگونگی‌ علاقه‌اش به موسیقی گفت: ما اصالتأ کرد هستیم و آواز را در دوران کودکی همراه با برادرم کاوه که خود از شاگردان استاد رضوی سروستانی بودند، شروع کردم.

بابازاده افزود: در آن مقطع هنوز زبان فارسی را یاد نگرفته بودم و فقط آوازها را با کمک برادرم تکرار می‌کردم، بدون آنکه معنی کلمات را بدانم. صداسازی، سلفژ، ردیف آوازی و مقامات کردی را نیز با همراهی برادرم آموختم و در کنار آواز، یادگیری تنبک و سه تار را نیز آغاز کردم.

بابازاده گفت: اولین قطعه رسمی من به نام «همه آرزوی من تو» با آهنگسازی خودم و تنظیم محمدمهر و شعری از باران خوش‌اندام در سال 97 منتشر شد و پس از آن نیز قطعه «آشنای غریب» را منتشر کردیم.

این خواننده جوان در ادامه گفت: پس از انتشار قطعه «آشنای غریب» گروه موسیقی «بروا» را تشکیل دادم و حال قرار است با همراهی اعضای آن در روز هجدهم بهمن‌ماه اولین کنسرت خود را روی صحنه ببریم.

وی در پاسخ به این سوال که مجوزهای لازم جهت برگزاری کنسرت را چگونه و از چه طریق دریافت کرده است، گفت: من به همراه چند نفر از دوستانم موسسه‌ای هنری تاسیس کرده‌ایم که تمامی مجوزهای لازم برای اجرا را از طریق همان موسسه اخذ کرده‌ایم.

بابازاده درباره گروه تازه تاسیس «بروا» نیز گفت: همه اعضای گروه‌مان استعدادهای خوبی هستند و از میان کارشناسان و فارغ‌التحصیلان موسیقی انتخاب شده‌اند.

برگزیده آکادمی پورناظری اذعان داشت: من و اعضای گروه «بروا» به دنبال ایجاد فضاهای جدید بودیم که با ترکیب‌بندی سازها و تنظیم قطعات به این نتیجه رسیدیم. آثارمان نیز در دو بخش فارسی و کردی تنظیم شده‌اند.

بابازاده در پاسخ به این سوال که بنا به چه دلایلی ریسک برگزاری کنسرت با سرمایه شخصی را پذیرفته است، گفت: آن انرژی که از مخاطبانم گرفتم این توانایی را به من داد تا بتوانم این ریسک را قبول کنم. به نظرم باید از جایی شروع کرد تا کار دیده شود. من نیز دوست دارم آثارم ماندگار شوند، نه صرفا برای یکی دوبار شنیده شدن توسط مخاطبان. من پیشنهادهای خیلی زیادی برای همکاری داشتم اما ترجیح دادم خودم به صورت شخصی و مستقل جلو بروم، زیرا برای کارم خیلی زحمت کشیده‌ام و تمام ریسک‌هایش را نیز می‌پذیرم.

وی درباره آثار جدیدش گفت: اثری دارم به نام «بیقرار» که تا چند روز آینده پخش خواهد شد. جدا از قطعه «بیقرار» هفت اثر جدید دارم که در کنسرت از آنها رونمایی خواهم کرد.

موسس گروه بروا درباره چگونگی شکل‌گیری ایده‌هایش برای تولید اثر گفت: زندگی هرکس مجموعه‌ای از لحظات خوب و بد است که لحظات متفاوت و غیرمتعارف را ایجاد می‌کند و جمع شدن این اتفاقات غیرمتعارف موسیقی و آوازی را به همراه خواهد داشت که اکثر ساخته‌ها و احساسی که در خواندن دارم متاثر از این اتفاقات بوده است. این اتفاقات می‌تواند اولین لحظه عاشق شدن، غم و اندوه از دست دادن کسی باشد.

کیان بابازاده در پایان گفت: قطعا ما در موسیقی مافیا داریم و خیلی از خواننده‌ها با این معضل درگیرند. ما در ژانرهای مختلف موسیقی خوانندگان بسیار خوبی داریم اما هنرمندانی که برای کارشان سال‌های سال زحمت کشیده‌اند، هیچ‌گاه درگیر مافیای فعلی موسیقی نخواهند شد؛ زیرا کسی که برای کارش زحمت کشیده باشد، صرفا برای دیده شدن بسیار چیزها را نادیده نمی‌گیرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: وزارت ارشاد خانه موسیقی انجمن موسیقی دفتر موسیقی موسیقی ایرانی اکادمی پورناظری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۵۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، سید رسول موسوی‌نژادیان در تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سراسری موسیقی کرال به میزبانی شیراز در هفته آتی بیان کرد: نخستین دوره جشنواره گروه‌های کر ایران مرداد ۱۳۹۷ از شیراز کلید خورد و دومین دوره نیز آذر ماه ۱۳۹۸ به میزبان شیراز برگزار شد.

معاون هنری سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس افزود: با شیوع کرونا شاهد برگزاری یک دوره مجازی جشنواره گروه‌های کر در سال ۱۳۹۹ بودیم و اینک به منظور تداوم این مسیر، «سومین دوره جشنواره گروه‌های کر ایران» به میزبانی شهر شیراز با مدیریت اجرایی حسام هوشیار و دبیری هنری طیب فقیه ۲۲ و ۲۳ اردیبهشت ماه جاری برگزار خواهد شد.

وی افزود: این رویداد هنری با مجوز و همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس به همت مؤسسه مفاخر و نواندیشان هنر پارس و با همکاری شرکت نوازندگان سرزمین آفتاب (بنیان‌گذار جشنواره گروه‌های کر ایران)، با مشارکت بیش از ۲۰۰ نفر از هنرمندان عرصه موسیقی آوازی در قالب گروه‌های کرال (آوازی) از سراسر کشور برنامه‌ریزی گردیده است.

موسوی‌نژادیان گفت: جشنواره پیش روی بر بنیان شناسایی، ظرفیت‌سازی و حمایت از فعالیت‌های خلاقانه هنرمندان و گروه‌های موسیقی فعال در زمینه موسیقی آوازی سراسر کشور و نگاه ویژه به فرهنگ متنوع و ارزشمند اقوام و آداب و سنن مرتبط با این شاخه از هنر، برنامه‌ریزی و اجرا خواهد شد و در همین راستا، دبیرخانه جشنواره بدینوسیله از کلیه فرهیختگان، هنرمندان و علاقه‌مندان به عرصه موسیقی آوازی به منظور بازدید از این دوره از جشنواره دعوت می‌نماید.

معاون هنری فرهنگ و ارشاد فارس گفت: در روز اول از ساعت ۱۱ صبح به ترتیب گروه‌های آیریک، مهر وطن، فیلارمونیک، آوای ماهان، وندا، آزرمان و آداک تا ساعت ۲۰:۳۰ به اجرای صحنه‌ای در تالار حافظ می‌پردازند و در ادامه در بخش اجرای خیابانی، گذر هنر حافظ میزبان گروه‌های وندا، آزرمان، مهر وطن و فیلارمونیک می‌شود و همچنین بخش پژوهشی نیز با عنوان «نشست پژوهشی با حضور سهند شکرزاده» در تالار غزل ساعت ۱۱ برگزار می‌شود.

وی در پایان گفت: یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه که روز دوم جشنواره است نیز از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸:۳۰ تالار حافظ در بخش صحنه‌ای به استقبال گروه‌های، آزرمان، آوای ماهان، پارسه، وندا، آیریک، آداک، فیلارمونیک و مهر وطن خواهد رفت و در بخش خیابانی نیز پذیرای گروه‌هایی همچون آیریک، آداک، آوای ماهان و پارسه می‌گردد.

موسویان نژاد در پایان گفت: نشست پژوهشی نیز با حضور دکتر علی رادمان در تالار غزل ساعت ۱۵:۳۰ برپا است و آئین پایانی نیز ساعت ۲۰ یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه جاری در تالار حافظ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس برگزار می‌شود.

کد خبر 6099791

دیگر خبرها

  • بهترین فونت های فارسی برای استفاده در اپلیکیشن اینشات + آموزش استفاده
  • کنسرت موسیقی  زاگرس در تالار وحدت
  • آیین پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار می‌شود
  • بیش از هزار واژه پرکاربرد زبان بلغاری ریشه و اصالت فارسی دارند
  • سامان علیپور موسیقی منطقه زاگرس را به تالار وحدت می‌آورد
  • تمرین و ریکاوری پرسپولیس با حضور همه بازیکنان
  • شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • استوری تند و تیز مدیر روابط عمومی سپاهان علیه رسانه فارسی‌زبان خارج از کشور + عکس
  • «نجوای عشق» در تالار وحدت می‌پیچد