Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دفتر بازرسی امور ویژه سازمان بازرسی کل کشور گفت: سازمان بازرسی کل کشور براساس وظایف ذاتی در حال رصد مداوم عملکرد دستگاه‌های اجرایی درباره قانون هوای پاک است و این برنامه را در دستور کار دارد و با هرگونه ترک فعل و قصوری که باشد برخورد می‌کند.

سعید بابازاده پنجشنبه شب در گفت و گویی اظهار داشت: مقرر شد دستگاه‌های متولی تا ظرف ۴۸ ساعت نتیجه اقدامات خود را به سازمان بازرسی کل کشور اعلام کنند، اکنون این مهلت به اتمام رسیده که فقط برخی از این دستگاه‌ها گزارش‌های خود را اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سازمان بازرسی کل کشور در زمینه اجرای قانون هوای پاک چندین پرونده تخلف علیه دستگاه‌ها و مسئولان مربوطه در دستور کار دارد که مستندات آنها موجود است و این پرونده‌ها به مراجع قضایی و تخلفات معرفی شدند.

رئیس دفتر بازرسی امور ویژه سازمان بازرسی کل کشور خاطرنشان کرد: اکنون به جد پیگیر مساله هستیم و در این موضوع که مربوط به سازمان هواشناسی است، دو سامانه پیش‌آگاهی از  گرد و غبار و سامانه پیش‌آگاهی از سیل فعال است که متاسفانه آنچه هدف قانونگذار بوده است انجام نشده و اکنون سازمان بازرسی کل کشور به جد اقدامات قانونی را انجام خواهد داد.

بابازاده افزود: سازمان بازرسی کل کشور در راستای اصل ۱۷۴ قانون اساسی دو وظیفه حساس و مهم را برعهده دارد؛ یکی نظارت بر حسن اجرای امور و دیگری هم اجرای صحیح قوانین در دستگاه‌های اداری کشور است.
وی اظهار داشت: در عین حال سازمان بازرسی کل کشور ، مدام نامه‌های هشدار دهنده و پیشگیرانه را در برنامه خود دارد.

وی در پاسخ به سوالی درباره اقدام سازمان بازرسی کل کشور در زمینه هشدارهای هواشناسی گفت: قانون هوای پاک مصوب سال ۱۳۹۶ است که طبق این قانون وزارتخانه‌های متعددی مکلف به اجرای این قانون هستند و در این قانون وزارت راه، نفت، کشور، جهادکشاورزی، اقتصاد و دارایی همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تکالیفی را برعهده دارند البته سازمان هواشناسی زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی قرار دارد.

بابازاده گفت: پس از اینکه رئیس قوه قضاییه به ریاست سازمان بازرسی کل کشور بر نظارت بر اجرای صحیح قانون دستور دادند و ماموریتی که ریاست سازمان بازرسی کل کشور به دفتر ویژه داشتند جلسات متعدد و فشرده ای با نمایندگان دستگاه‌های اجرایی داشتیم.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سازمان بازرسی کل کشور ، قانون هوای پاک ، قوه قضاییه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان بازرسی کل کشور قانون هوای پاک قوه قضاییه سازمان بازرسی کل کشور قانون هوای پاک دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۰۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از فلزیاب جرم است؟

فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی در مورد اینکه آیا خرید و استفاده از "فلزیاب" عملی مجرمانه و غیرقانونی است، توضیحاتی را بیان کرد.

تبلیغات فروش "فلزیاب" یا "طلایاب" در فضای مجازی افراد بسیاری را با وسوسه پیداکردن گنج و طلا به‌سمت خود می‌کشد.
به گزارش تسنیم، برخی از این فروشندگان مدعی می‌شوند که توانسته‌اند دستگاه‌هایی وارد کنند که این دستگاه‌ها بر اساس دما و فرکانس می‌توانند مکان گنج یا طلا را دقیق نشان دهند و داشتن این دستگاه‌ها نیازی به مجوز ندارد!

سردار حسن مهری، فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی کشور درهمین‌باره در گفتگو با خبرنگاران در پاسخ به این سؤال که آیا داشتن "فلزیاب" مجاز است یا خیر اظهار کرد: در اختیار داشتن انواع دستگاه‌های فلزیاب با هر عنوانی اعم از حفره‌یاب، معدن‌یاب و... طبق قانون اخذ مجوز ساخت، خرید، فروش و نگهداری تبلیغ و استفاده از دستگاه فلزیاب مصوب ۱۵ اسفند ماه ۱۳۷۹ مجلس شورای اسلامی و آیین‌نامه اجرایی این قانون مصوب ۱۳۸۲ تنها با اخذ مجوز از وزارت میراث فرهنگی مجاز و در غیر این صورت ممنوع است.

وی افزود: چنانچه فردی بدون داشتن مجوز از این دستگاه استفاده کند، دستگاه توقیف و ضبط خواهد شد؛ همچنین در صورت خارجی بودن دستگاه مشمول قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز است و تا سه برابر ارزش دستگاه جریمه نقدی نیز خواهد داشت.

فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی کشور بیان کرد: تبلیغاتی که در فضای مجازی برای این دستگاه‌ها وجود دارد و فروشندگان مدعی می‌شوند که این فلزیاب‌ها می‌توانند "طلا" را پیدا کنند کاملاً اشتباه و همگی فریب تبلیغاتی است.

سردار مهری تصریح کرد: یگان حفاظت میراث فرهنگی تمامی تبلیغاتی را که در فضای مجازی و حقیقی برای خرید و فروش این دستگاه‌ها می‌شود، تحت‌نظر دارد و با افرادی که به‌صورت غیرقانونی اقدام به خرید و فروش کنند، برخورد می‌کند.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا واردات دستگاه‌های فلزیاب باید در قالب اخذ مجوز باشد یا خیر، گفت: از آنجا که فلزیاب در قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز جزو اقلام کالای مجاز مشروط، دسته‌بندی شده است، برای داشتن و واردات آن نیز باید مجوز تهیه شود.

فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی کشور گفت: البته ما در ایران شرکت‌هایی داریم که این دستگاه‌های فلزیاب را برای کاربرد‌های صنعتی و تأسیساتی تولید می‌کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: رشد ۱۰۰ درصدی کشف اشیاء عتیقه تقلبی در کشور کشف فلزیاب از متخلفان در شهرستان فارس

دیگر خبرها

  • آغاز طرح سراسری فرهنگ سازی برخورد با وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه شخص ثالث
  • سازمان برنامه مکلف به بستن حساب‌های فرعی دستگاه‌ها شد
  • حقوق و مزایای کارکنان و بازنشستگان تعیین تکلیف شد /ضوابط اجرایی قانون بودجه سال جاری ابلاغ شد
  • تدوین دستورالعمل اجرای صحیح طرح نور در دادستانی کل کشور
  • برخورد با جرایم سازمان‌یافته در حوزه عفاف و حجاب/ دستورالعمل دادستانی کل کشور درباره طرح نور به زودی ابلاغ می‌شود
  • استفاده از فلزیاب جرم است؟
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • گارانتی متین؛ مرکز تخصصی تعمیر اسپیکر در کشور
  • بازدید مسئولان از خط تولید فولاد مبارکه ثمرات بسیاری دارد
  • اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی در مراغه